Persoonlijke Coaching

Jij staat centraal

Soms loop je tegen je persoonlijkheid of je eigen gedrag aan en zit iets je in de weg om het leven te leiden dat je graag wilt leiden. Je ervaart een onbelans en je voelt je niet gelukkig. In dit geval biedt mijn Persoonlijke/Life Coaching uitkomst voor jou.

Ik heb veel coachingsmethoden beschikbaar om je bij elke vraag bij te staan. Uiteraard volg ik geen vooropgezet model of plan, want we kijken gezamenlijk naar wat jij nodig hebt en wat voor jou werkt. Elk coachingtraject is daarom anders. Jij bent uniek en ik help je graag om weer in je kracht te gaan staan.


Van mij mag je verwachten dat je mijn volle persoonlijke aandacht hebt, dat ik je een spiegel voorhoud en ingrijp wanneer dat nodig is. Mijn manier van coachen is persoonlijk en altijd afgestemd op jou en de doelen die jij je hebt gesteld. Ik help jou je leven weer in eigen hand te nemen en met zelfvertrouwen de toekomst in te gaan.
Jouw hele traject ben ik beschikbaar; je hoeft dus niet persé te wachten tot het volgende gesprek. 

Wanneer schakel je mij in? Een paar voorbeelden:
 

  • je hebt een burn-out en je hebt hulp nodig bij het vinden van je weg terug of bij het voorkomen van een terugval;
  • je relatie is onlangs verbroken en je hebt moeite met het herpakken van jezelf;
  • je zelfvertrouwen laat te wensen over;
  • je zit jezelf in de weg om je doelen te bereiken. 

 

De relatie tussen ons is van groot belang voor het resultaat van het traject, daarom starten we met een gratis kennisgesprek.