Persoonlijke Coaching

Jij staat centraal

Ben jij ook zelf je grootste vijand? We kennen het allemaal, je eigen gedrag zit je in de weg en voor je het weet, zit je middenin een discussie waar je niet op zit te wachten. Wat maakt nu dat dit telkens gebeurt en hoe kom je van die ene karaktertrek af? Hoe zorg je ervoor dat het vanaf nu anders gaat?

Misschien heb je alles voor elkaar, maar ben je toch niet helemaal happy. Je hebt alleen geen idee waardoor het precies komt. Zomaar een tweetal voorbeelden waarin mijn Persoonlijke Coaching uitkomst biedt voor jou.

Ik heb veel coachingsmethoden beschikbaar om je bij elke vraag bij te staan. Hierbij volg ik geen vooropgezet model of plan, want we kijken gezamenlijk naar wat jij nodig hebt en wat voor jou werkt. Elk coachingtraject is daarom anders. Jij bent uniek en ik help je graag om weer in je kracht te gaan staan.


Van mij mag je verwachten dat je mijn volle persoonlijke aandacht hebt, dat ik je een spiegel voorhoud en confronteer wanneer dat nodig is. Mijn manier van coachen is persoonlijk en altijd afgestemd op jou en de doelen die jij jezelf hebt gesteld. Ik help jou je leven weer in eigen hand te nemen en met zelfvertrouwen de toekomst in te gaan. 

Jouw hele traject ben ik beschikbaar; je hoeft dus niet persé te wachten tot het volgende gesprek. 

Wanneer schakel je mij in? Nog een paar voorbeelden:
 

  • je hebt een burn-out gehad en je hebt hulp nodig bij het vinden van je weg terug of bij het voorkomen van een terugval;
  • je relatie is onlangs verbroken en je hebt moeite met het herpakken van jezelf;
  • je zelfvertrouwen laat te wensen over;
  • je zit jezelf in de weg om je doelen te bereiken. 

 

De relatie tussen ons is van groot belang voor het resultaat van het traject, daarom starten we met een gratis kennismakingsgesprek.