Werkwijze

Mediation

We starten altijd met een gratis kennismakingsgesprek. Het doel hiervan is om te bepalen of onze samenwerking in het mediationtraject goed voelt voor iedereen.   

In het kennismakingsgesprek leg ik uit wat mediation precies inhoudt, hoe de sessies zullen verlopen en welke onderwerpen aan bod komen. Na dit gesprek weten jullie wie ik ben en hebben jullie een goed beeld van hoe het mediationtraject eruit ziet.

Afhankelijk van de situatie, kan een gesprek bij jullie thuis plaatsvinden, of bij mij op kantoor. Na het kennismakingsgesprek bied ik graag de mogelijkheid het mediationtraject vlot te starten.

Coaching

Ook in een coachingtraject starten we altijd met een gratis kennismakingsgesprek. Een goede interactie tussen jou en mij is immers van groot belang voor het slagen van het traject.    

In het kennismakingsgesprek gaan we in op de vraag, het probleem of de wens en beoordelen we samen of ik iets in dit traject voor jou of jullie kan betekenen. Vaak geef ik in dit gesprek een inschatting van het aantal sessies dat nodig zal zijn. In de meeste gevallen ligt dit tussen de 3 en 7 sessies van ongeveer 1 uur. 
 
Voor het kennismakingsgesprek en het eventuele vervolg van het coachingtraject ontvang ik je graag bij mij op kantoor in Arnhem. Na een kennismakingsgesprek kan op relatief korte termijn een eerste gesprek worden gepland.