Werkwijze

Coaching

In een coachingtraject starten we altijd met een gratis kennismakingsgesprek. Een goede interactie tussen jou en mij is immers van groot belang voor het slagen van het traject.    

In het kennismakingsgesprek gaan we in op je vraag, het probleem of je wens en beoordelen we samen of ik iets in dit traject voor jou of jullie kan betekenen. In dit gesprek geef ik direct een inschatting van het aantal sessies dat nodig zal zijn. In de meeste gevallen ligt dit aantal tussen de 3 en 7 sessies van 1 uur tot maximaal 1,5 uur (afhankelijk van de coachvraag). Deze sessies worden verspreid over een periode van ongeveer 3 tot 5 maanden. 
 
Voor het kennismakingsgesprek en het eventuele vervolg van het coachingtraject ontvang ik je graag bij mij op kantoor in Arnhem Zuid.

Wil je vervolgens snel aan de slag? Dat kan! Het eerste gesprek plannen we binnen twee weken.  
 

 

Mediation

Ook in mediation starten we met een gratis kennismakingsgesprek. Het doel hiervan is om te bepalen of onze samenwerking in het mediationtraject goed voelt voor iedereen.   

In het kennismakingsgesprek leg ik uit wat mediation precies inhoudt, hoe de sessies zullen verlopen en welke onderwerpen aan bod komen. Na dit gesprek weten jullie wie ik ben en hebben jullie een goed beeld van hoe het mediationtraject eruit ziet.

Afhankelijk van de situatie, kan een gesprek bij jullie thuis plaatsvinden, of bij mij op kantoor. Na het kennismakingsgesprek bied ik de mogelijkheid het mediationtraject vlot te starten.